Du är förolämpad, men vad ska han göra? Vi läser, förstår

Det kan vara ganska svårt för män och kvinnor att existera i samma territorium utan konflikter. Ja, hos oss tjejer är allt alltid väldigt komplicerat och oförutsägbart, så vi förstår inte själva hur vi ska bete oss. Vad ska vi då kräva av män? Kvinnans dag bestämde sig för att ge dem en ledtråd så att det starkare könet skulle lära sig åtminstone lite för att förstå kvinnors klagomål..

Vänner är dyrare för honom

Problemet är att det är omöjligt att vänta på en man efter jobbet på kvällen. Ett kompisföretag med tillhörande ingredienser i form av alkohol och kvinnor kommer inte att glädja en enda välvuxen ung dam. Det är bra om det här är sällsynta tillfällen när gamla vänner träffas på en anständig plats. Men när festen upprepas med avundsvärd regelbundenhet kan du glömma ett lyckligt familjeliv. De första gångerna kommer det att finnas skandaler, men då kommer ögonblicket när en rimlig tjej vill avsluta ett sådant förhållande..

Vad en man ska göra

Drick inte med vänner. Tja, på allvar, vad är mer kär för dig – tyst familjelycka eller huvudvärk och en känsla av skam på morgonen? Naturligtvis säger ingen att du inte kan ha kul, men det borde finnas gränser. En eller två gånger kommer föräldern att förlåta dig, förutsatt att du bara hade en drink med manliga vänner. Det finns kvinnor som kan förlåta förräderi. Förlåt, men glöm inte. Och ju mer du måste förlåta, desto mer outtalade klagomål ackumuleras. En dag kommer de att hälla ut på ditt huvud, bara det kommer ingen att klandra förutom dig själv.

Han sa inte att jag är vacker

”Kära, hur ser jag ut i den här klänningen?”, ”Passar den här färgen mig?”, ”Klippade jag håret för kort?” – genom att ställa sådana frågor vet vi vanligtvis redan svaret. Vi har redan bestämt allt för oss själva, men vi behöver en komplimang. Är alltid. Om det inte finns någon komplimang, tappar vi, harmerar och till och med gråter ibland. Reaktionens djup påverkas av karaktär, dåligt humör, hormoner, lite sex, månen, stjärnor osv. Faktum är att bakom sådana frågor ligger självtvivel. En mans uppgift är att höja vår självkänsla.

Vad en man ska göra

Det finns inget universellt korrekt svar. För att försöka gissa honom måste du känna din kvinna väl. Detta betyder inte att du behöver ljuga, men det är bättre att berätta sanningen taktfullt och i delar. När allt kommer omkring, om du godkänner blusen och dina vänner gör narr av, får du den som huvudrådgivare.

Men om du ändå lyckas uttala fel ord, måste du snarast rätta till situationen innan det blir värre. Jag tror att varje självrespektande man under en viss period av kommunikation med sin älskade tjej har lärt sig att diagnostisera hennes ansiktsuttryck i minsta grad och vet vilka förändringar i ansiktsegenskaper som inte är bra. Rundade ögon, darrande läppar, olyckligt upphöjda eller dyster stickade ögonbryn är säkra signaler om ett begynnande åskväder. Ta snabbt dina ord tillbaka, säg att det här är en dålig butik (frisör, kulinariskt recept) och ta din älskade dit du vet exakt vad som är bra för henne. Ett pålitligt kafé med bakverk som smälter i munnen (det skadar henne inte alls!), Ditt sovrum, hobbyvaruaffär, juvelerare, till slut – du kommer att se, om en halvtimme kommer det inte att finnas några spår av den tidigare förolämpningen.

Vi måste prata

En fras som för män betyder att problem har kommit. Dess betydelse är att någonstans de trasslat och nu kommer det att bli en debriefing. I själva verket vill vi bara förmedla till dem, dumma, att vi inte är nöjda och rekommenderar starkt att vi inte gör det igen. Är det inte klart att vi bokstavligen förolämpas av denna kyrkogård med smutsiga strumpor under sängen?! För bokstavligen för 15 minuter sedan satte vi ordning på saker här, och han kom, kvar, spridd, tappade och tog inte upp, floppade på den fyllda och berömde inte ens för ansträngningarna! Och hur förstår han inte att spendera en kväll hemma tillsammans betyder något väldigt romantiskt, och samtidigt ska du vara vända mot varandra och inte i olika hörn av lägenheten, begravd i prylar.

Vad en man ska göra

Lyssna. Eftersom syftet med frasen ”Vi behöver prata” är att prata. Tyvärr är ett ganska vanligt klagomål från makar under skilsmässa att de har slutat prata med varandra. Men hur många problem som kunde undvikas om de diskuterades i knoppen.

Vanligtvis anser män, med få undantag, inte röran som ett skandalöst problem. Men för kvinnor, som de ökända härdarna, är det galet hur viktigt det är! Av erfarenhet kommer jag att säga att jag inte känner till exempel på framgångsrik återutbildning av en man, men jag vet exempel på ”pratande” par. Kanske finns strumporna fortfarande under sängen, men för varje kvinnas ”Låt oss prata” svarar mannen, ”Okej, kom igen.” Hon talade ut – han lyssnade tålmodigt, hon släppte en tår – han, som han kunde, tröstade; kom till en kompromiss ett tag. Mål uppnått.

Tricket är att du män visar sitt intresse för ditt förhållande genom att gå med på att prata. Och om din älskade kvinna kallar dig för att prata, gläd dig, hon bryr sig. Nu, om hon slutar prata och håller tyst varje gång även du vet att du har fel, då är saker dåliga, förhållandet går i helvete. Ändra sedan åtminstone något, för med lite ansträngning kan du komma ihåg vad hon tyckte om. Tvätta disken, ta med dem på bio, ordna en middag med levande ljus – allt kommer att bli bra om din själsfrände är verkligen kär för dig.