Dåliga tecken på att du är redo för sann kärlek

Till alla som tror att han aldrig kommer att bli kär – är dedikerade.

Ensamhet kan vara outhärdligt, öronbedövande, destruktivt. Ibland kan det vara så ensamt att du vill tjuta med sorg och sorg. I det här tillståndet går vi ofta dåligt: ​​vi går till klubbar och barer med flickvänner, vi har romaner med skurkar och gör allt för att dränka smärtan.

Men tiden går, och allt förändras … Plötsligt kommer förståelsen att ensamhet har sina fördelar. Vi börjar ägna mer och mer tid åt en karriär, självutveckling, lär oss att lyssna på våra behov och önskningar, lära känna oss själva som person och hitta nya hobbyer. Och nu verkar det som om vi inte längre behöver någon för att vara lycklig. Men nästa steg väntar oss – detta är insikten att vi är mogna för ett seriöst, djupt, verkligt förhållande. Här är några tecken på att detta ögonblick har kommit..

1. Tillfälliga relationer lockar dig inte längre.

Du kände dig en gång bekväm med en man som inte är på humör för ett seriöst förhållande med dig. De flyktiga förbindelserna var ett sätt att ha kul eller hitta tröst i en främlings armar. Nu är till och med tanken på att gå in i ett förhållande utan engagemang outhärdlig. Du har inte längre den minsta önskan att donera din dyrbara kropp, tid och energi till någon som inte är intresserad av ditt liv, din personlighet och dina tankar. Du vill hellre fokusera på dig själv än att slösa bort tid i ett hopplöst förhållande med en man som inte är villig att anstränga sig för att tjäna din kärlek..

2. Du spelar inte spel längre.

Du uppskattar ärlighet så mycket att det helt enkelt inte finns någon plats i ditt liv för dem som från början inte kommer att vara med dig. Är du trött på att spela spelet ”De mindre intresserade vinner”, är du trött på att vänta 3 dagar på att han ska ringa, och trött på att plåga dig själv med frågor om varför han försvann, även om allt verkade gå bra. Du är inte längre redo att lida av det okända, du vill vara med en person som inte tillåter dig att tvivla och kommer omedelbart att göra det klart att du är intresserad av honom. Du vill vara med någon som värdesätter dig så mycket att de inte tillåter sig att spela dumma spel enligt någon annans regler. Du vill vara med någon som planerar ditt möte i förväg eftersom de verkligen vill att det ska hända..

3. På fredagskvällen stannar du hemma.

Du är inte längre redo att planera om alla dina planer på att spendera en kväll med dina vänner i en bar. Du är inte längre intresserad av att vandra mållöst genom nattgatorna, diskutera misslyckanden med killar och chatta med okända människor till hög musik. Du kommer gärna att träffa en nära vän till frukost eller besöka dina föräldrar i landet. Du lyckades med din egen erfarenhet se till att det inte finns några seriösa män på nattklubbar. Nu vill du ha djup i kommunikation, hjärt-till-hjärtsamtal, diskussion om planer och mål, och inte tom prat i baren.

4. Du känner ett brådskande behov av kärlek..

Du har gjort ett bra jobb och lärt dig tillräckligt med livslektioner för att med säkerhet kalla dig en hel person. Du är bekväm ensam och det räcker för att vara stolt över dig själv. Men när du tittar på dina vänner som har byggt lyckliga familjer känner du dig obekväm. Detta är inte sorg eller avund. Denna känsla är närmast svartsjuka. Du är glad för dina vänner, men du vill ha vad de har. Du vill ha kärlek. Är du trött på att vara ensam? Du har samlat så mycket värme och ömhet att du är redo att dela dem..

5. Du är inte redo att nöja dig med mindre.

I själva verket vet du att du är redo för ett seriöst förhållande, för för första gången på mycket lång tid är du redo att öppna ditt hjärta. Du är redo att vara sårbar. Du är redo att dela dina hemligheter och djupa önskningar med någon som verkligen förtjänar ditt förtroende. Du är redo att gå ut ur din komfortzon och ta risker. Du är redo att släppa en främling in i ditt liv för att ge honom möjlighet att bli familj. Du är inte längre rädd för att älska av hela ditt hjärta, även om det gör ont igen, även om det inte leder till någonting igen. Du är redo att ge allt, även om du inte får något tillbaka. Du är inte längre redo för halva mått i kärlek. Du kommer inte nöja dig med mindre längre eftersom du vet vad du förtjänar..