Hur man korrekt säger till en man: ”Jag älskar dig”

Mycket kan sägas, men inte alltid kan en man höra oss.

”Jag skriver till dig – vad mer … Vad mer kan jag säga?”

Faktum är att du kan säga mycket, men en man kan inte alltid höra oss. Fel plats, tid, atmosfär kan leda till en hemsk sak: han kommer inte att återvända, och ännu värre, han kommer att vara rädd och bryta förhållandet. Vad ska man göra? Att vara tyst, väntar på vädret vid havet? Eller kasta ändå komplex och förklara med tillförsikt: ”Jag älskar dig, nu är du min”?

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog receptfritt potensmedel apoteket.

Som i alla områden är konsistens och naturligtvis det gyllene medelvärdet viktigt i kärleken. Luta dig tillbaka – idag kommer jag äntligen att avslöja hemligheten hur det ska vara rätt erkänna kärlek till en man, exklusive eventuell besvärlighet och felaktig utveckling av relationer. lovegra.

Låt honom vara vid rodret

Om ditt förhållande befinner sig i ett tidigt utvecklingsstadium kan överdrivet tryck leda till att de gradvis förstörs. Vill man få de tre viktigaste orden från en man, börjar en kvinna ofta överdriva och bokstavligen rusar in i omfamningen. Hon skriker om sin kärlek till en man på sidor i sociala nätverk, pratar då och då om sina känslor, glädjer sig på alla möjliga sätt … Men vänta – vad kan du uppnå med detta? I bästa fall börjar din valda passivt acceptera uppvaktning och förvandlas till … en kvinna!

Var tålmodig – låt mannen bestämma själv. Var och en av dem har sitt eget temperament: för någon, för att besluta om erkännande, räcker några månader, medan andra bär det i flera år. Om du verkligen älskar en man, låt honom ta detta viktiga steg på egen hand. Om du känner dig alienerad kan du precis ha gjort fel val..

Skynda inte

Om du är otålig och det är outhärdligt för dig att vänta på det första manliga steget, försök att analysera ditt förhållande. Kommer erkännande att vara en lycklig upptäckt för honom? Eller tvärtom, kommer det att ”hänga” spänningar i luften? Trots allt, även om en man är väldigt bra med dig, kanske han ännu inte är redo att gifta sig och starta en familj..

Titta på din älskade. Känner du uppriktighet och omsorg från hans sida? Så här uttrycker 99% av männen sin kärlek. Åtgärder är viktiga för dem, inte tomma ord. Koppla av och titta på – du kommer säkert att känna just det ögonblick då din ”kärlek” kommer att vara avgörande för honom. Tänk dig – du har ett problem (kranen läckte / ljuset slocknade / tvättmaskinen bröt), och han var redan där – han kom till din hjälp. I det här fallet är ett lugnt ”Jag älskar dig” i örat mycket välkommet. Men om han inte har bråttom att visa sina känslor i handlingar kanske de inte gör det. Då borde du verkligen inte säga någonting – det är bättre att bara gå tyst …

Överdriv inte med känslor

Känslor är fantastiska, och om de överväldiger dig, rör sig din relation i rätt riktning. Men kvinnor är a priori mer känslomässiga än män, så en alltför levande manifestation av känslor kan genera och till och med skrämma en älskad. Kom ihåg hur Eduard Asadov skrev? ”Alla viktiga fraser ska vara tysta …” Ibland kan den tystaste kärleksfrasen låta mer spännande än en känslomässig bukett med kramar och höga utrop..

Om du är helt övertygad om att mannen kommer att ge dig tillbaka, säg kärleksorden i en lugn, privat miljö. Det borde inte finnas några främlingar i närheten. Dämp ljuset, sätt dig ner bredvid honom, lägg huvudet på axeln och viska de ord som behövs … Den som säger något, män uppskattar kvinnlighet och bräcklighet. Så ge honom detta speciella ögonblick som han kommer ihåg en livstid.!

Vi doserar ömhet

Ibland börjar förälskade kvinnor att bete sig som små tjejer så att de blir spetsiga. Tro mig, män är trötta på detta. Naturligtvis har du ibland råd att lura dig, men inte hela tiden. Det har verifierats: män uppfattar inte sådana kvinnor som har fallit i barndomen som potentiella fruar. De tillbringar ibland tid i parken med dem och ringer när de är uttråkade..

Det är mycket hemskare om alla dessa ”missningar” slutar i kärleksförklaringar. Sedan börjar mannen frenetiskt att ”leta efter det femte hörnet”, för det är osannolikt att han vill leva med en sådan ”plyschkattunge” i rosa färg. Kom ihåg – bedrägeri måste doseras. Ändå valde han en seriös, balanserad kvinna. Och vad har det blivit? Det stämmer, ett bortskämt barn. Tro mig, din ”Jag älskar dig” kommer att låta trevligare och inte mindre viktigt, övertygande om du säger med en normal röst, med ett lugnt uttryck i ansiktet.

Vetoing kärleksbrev!

Kom ihåg ett levande exempel på Tatyanas kärleksbrev till Onegin. Hon, bränd av en virvelvind av känslor, bestämde sig för att lägga ut allt för honom som i en ande. Samtidigt var flickan rädd för att erkänna personligen och valde ett enklare sätt för detta – att skriva ett kärleksbrev. Men Tanya visste inte ännu – ett sådant tillvägagångssätt leder verkligen till ett kärleksnederlag.

Moderna kvinnor, som har svårt att bekänna sin kärlek öga mot öga, väljer Tatianas väg – de beväpnar sig med smartphones och skriver, skriver, skriver … Kom ihåg: uttryck för uppriktiga känslor är endast möjligt personligen. Annars kanske mannen tror att du inte tar honom på allvar och, ännu värre, missförstår ditt budskap..

Att känna till de viktigaste hemligheterna i en kärleksförklaring till en man, kommer du att kunna berätta för honom om dina känslor korrekt, utan rädsla för att missförstås. Enkla regler fyller dig med självförtroende och banar vägen till det perfekta familjelivet med din nära och kära.

Jag, Julia Lanske, önskar dig att du ska finna lycka i kärlek! Prenumerera på mitt YouTube och Instagram för fler tips och tricks.