10 idéer för att få honom att vilja dig igen

En psykolog föreslår 10 enkla men effektiva sätt att starta en brand i en kall relation.

Med tiden tenderar passionen att försvinna, och andra lika viktiga känslor tränger helt enkelt ut det. Till exempel, när konflikter, förbittringar och ilska mot en partner råder i ett förhållande, finns det inget utrymme för passion. Hon bor inte bredvid sådana känslor. Men om elden försvann under tidspress, vardagsliv, barns födelse, är detta en fixbar uppgift.

Galina Tkachenko

Praktiserande psykolog, bloggare, författare till projekt för att avslöja sexualitet och öka ekonomiskt välbefinnande.

Några av tipsen kan verka triviala, andra är oåtkomliga. Men försök att inte begränsa dig till ramverket, försök att lugna den inre kritikern ett tag.

1. Börja flirta med din partner

Tänk dig att du precis har träffats. Tänk på hur ni ville behaga varandra i början av förhållandet. Och försök att reproducera detta tillstånd.

Syn. Se din partner i ögonen i 3-5 sekunder, medan du noterar hans attraktivitet, sänk sedan dina ögon och le. Denna teknik fungerar alltid bra för män. Du kan också se från ögon till läppar och rygg..

Touch. Försök att röra lätt vid din partner medan du pratar, ta bort den obefintliga fläcken från axeln – kroppskontakt ger alltid upphov till energi.

Orden. Ge en man en enkel, sanningsenlig komplimang om hans utseende eller beteende, och en känsla för humor eller styrka..

Gester. Enkla feminina gimmicks som att vrida en hårsträng runt fingret eller slarvigt att röra vid din kedja / örhänge fungerar fortfarande trots att det är allmänt känt. Dessa är alla dina verktyg för att skapa rätt stämning. Glöm alla svårigheter ett tag och charma din egen man.

2. Förför honom

Glöm alla konventioner och vara djärvare! Tips, lek, lite mer avslöjande än vanligt klänning av klänningen är bra här. Förför honom vid en tidpunkt då han inte kan komma åt dig och var oförutsägbar för honom. Spring iväg, glida iväg så snart mannen följer dig och han ser fram emot kvällen för att röra dig så snart som möjligt..

3. Spela två sexuella önskningar med varandra.

Detta spel återställer till och med dåligt skakad kontakt mellan partners. Att vara uppriktig och öppen för fantasi är nyckeln till framgång..

4. Utveckla din fantasi

Fantasi eller fantasi är en integrerad del av intimitetsprocessen, så ju mer du utvecklar dem, desto ljusare och rikare blir ditt sexliv..

Visualisering. Stäng ögonen och försök föreställa dig att gå längs stranden i Karibien eller dricka vin på terrassen i ditt lyxhus, som du bara drömmer om..

Böcker med levande bilder. Som du vet berikar läsning den inre världen och utvidgar ordförrådet. Dessutom utvecklas fantasifullt tänkande bra..

Fantasibio. Titta på filmer med Marvel-, Avatar- eller Harry Potter-karaktärer.

5. Framkalla en ärlig konversation

Förbered dig på det och turas om att prata om dina önskningar. Det är viktigt att vara öppen för vad din partner säger, och också att ställa in för att öppna dig själv. Det är en generellt effektiv terapeutisk teknik för att förbättra relationer..

6. Skapa emotionell kontakt

Lägg åtminstone 10 minuter varje dag – till exempel på kvällen. Kram, strök varandra, du kanske inte ens pratar eller har sex. 10 minuter bara för varandra. Det är mycket vanligt att par glömmer bort så viktiga små saker i långvariga relationer. Trött, från jobbet, han är på TV, hon är hemma … Denna enkla dagliga praxis ger dig en känsla av närhet.

7. Parade lektioner

Det kan vara dans eller yoga. Gå en morgonjogga eller gå till poolen. Sport är ett riktigt antidepressivt medel. Alternativt kan du prova parade spel som schack eller dart. Varje tidsfördriv tillsammans kommer att ha en gynnsam effekt på ditt förhållande..

8. Adrenalin

I vår bekväma värld har detta hormon dragit sig tillbaka i bakgrunden, eftersom det finns för få anledningar till dess produktion. Men adrenalin främjar … spänning! Prova go-kart, fallskärmshoppning eller ett känslomässigt uppdrag. Allt detta frigör levande energi och låter er uppfatta varandra på ett annat sätt..

9. Tänk mer på sex med din man

Som ni vet, där fokus ligger, är resultatet. Låt din partner bli hjälten i dina oförskämda fantasier. Presentera explicita scener flera gånger om dagen, så att du kommer in i ett lätt upprörd tillstånd, och ditt humör kommer säkert att överföras till din älskade.

10. Låtsas att du inte känner din man

Vilket är nästan alltid sant. Vi vänjer oss vid någon form av beteendemanifestationer och ser inget annat, även om det händer. Utöka dina gränser och lära känna honom igen. Antag i ditt huvud att din älskade inte alls är vad du är van vid att se honom. Försök se något nytt i det. Ställ atypiska frågor, lyssna noga. Han kommer säkert att märka ditt intresse och reagera.

Och kom ihåg, relationer dör bort när vi inte är uppmärksamma på dem. Arbete, barn, vardag – allt detta är mycket viktiga aspekter av livet. Men nivån på uppfyllelse och tillfredsställelse beror också starkt på kvaliteten på intima relationer. Spendera mer tid på detta och du kommer att märka hur din anslutning når nästa nivå..