7 ungkarliga saker som gifta människor saknar

”Låt oss leva tillsammans!” Det är svårt att vara likgiltig med ett sådant förslag, håller du med? Och även om att vara med din nära och kära 24 timmar om dygnet är otvivelaktig lycka, det finns stunder som mycket väl kan saknas i ett gemensamt område. Troligtvis har du inte ens tänkt på många saker ”på stranden” av godisbukettens extravaganza.

Dags för dig själv

Långa kvällar ensamma, med en bok, en film eller kramar en kudde riskerar att bli en lyx eller en sällsynthet. Det är inte alltid möjligt att ligga ner och drömma i tystnad. Du måste offra stunder av ensamhet och välja tid för dig själv. Och även om en sådan bagatell inte är ett hinder för verkliga känslor, vill du ibland fortfarande gömma dig i ditt skal utan varning och bara vara tyst..

Personligt utrymme

Hyllor i badrummet, en filt och till och med en plats i soffan måste delas. Gränserna för personligt utrymme kommer att bli mycket villkorade, och frasen ”gå inte in i mitt rum” kan alls kränka. Naturligtvis kan du komma överens om okränkbarheten på ditt skrivbord eller din bärbara dator, men frasen ”Tyvärr, jag behövde snabbt en dator” måste behandlas mildare, vad man än säger. Och, åh skräck, dela ibland en mantel så kär i mitt hjärta.

Spontanitet

Plötsliga datum under månen och oväntade möten nära fontänen kommer att missas lika mycket som improviserat i sängen. Du måste arbeta hårt inte bara för att skickligt integrera en romantisk måltid i dina arbetsdagar, utan också för att hitta inspiration till den. Att lägga till något nytt i en relation med den person du ser varje dag är inte lätt. På ett eller annat sätt, men nostalgiskt om det förflutna, nej, nej, och det kommer att behöva.

Dagar utan glamour

Att gå runt i huset i din favoritsträckta, som redan finns, ibland ganska tvättade pyjamas med ett tjockt lager mask i ansiktet, är ett speciellt nöje. Det är sant att inte alla kommer att uppskatta sådan ”kreativitet”, så du måste ta hand om dig själv estetiskt. Tja, den rullande sorg om de dagar då det var möjligt utan ett samvetsstycke att ta på sig en läckande strumpa och smeta håret med äggula, tyvärr, ingen annullerade.

Vanor

Att prata med vänner fram till morgonen är vanan att lyssna på musik och baka en paj klockan 1 helt möjligt att bli uttråkad, speciellt om den andra hälften inte gillar gäster eller mjöl. Tiderna då allt som beskrivs kan göras samtidigt är vackert på sitt eget sätt. Vad är kvar? Bara en kompromiss. Kanske kommer han att tillbringa en kväll med vänner medan du testar ett nytt recept.?

Utan vardagen

“Cook, stroke, clean” – den här frasen med en lätt känsla av rutin beskriver livets tillsammans på bästa möjliga sätt. Troligtvis måste vardagliga problem lösas mycket oftare än tidigare, och ibland till och med laga mat utan humör. Kvällar när du kan komma över med en sallad och lämna röra i ett par dagar blir ett trevligt minne. Det kommer antagligen att vara möjligt att vila från hushållssysslorna, men inte så ofta som tidigare..

Bor i ditt eget läge

Att åka på en resa med vänner, komma hem när du vill och gå till sängs i gryningen, kommer troligen inte alltid att fungera. Om bara för att du kanske har allmänna planer för helgen. Ja, om din valda är en ”lark”, då kommer du att behöva anpassa dig till hans regim, ja, eller åtminstone försöka.

Relaterade material

 • ”Love Beyond Sex”, ”Risky Leap” och 7 fler kärleksstadier
 • Inbyggt sex: varför det bara blir bättre med åren
 • relationer
 • Man och kvinna
 • regler för ett lyckligt liv

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):