15 fraser varje man vill höra

Man tror att vägen till en mans hjärta går genom magen. Men det betyder inte alls att de inte vill höra komplimanger riktade till dem. Så vilka ord förväntar de sig av sina damer?

1. ”Du ser bra ut”

Även om en man ser ut som en brutal macho, betyder det inte att han är helt säker på sin bedövning. Representanter för det starkare könet tenderar att oroa sig för sitt utseende inte mindre än kvinnor. Det kanske inte märks, men inuti kan det konsumeras av tusentals små tvivel. Till exempel om den här skjortan passar honom, om han har vunnit mycket och om de omkring honom gillar hans frisyr. Så en liten komplimang från din älskade kvinna kan höja hans självkänsla och humör, och om din man också går in för sport, beröm honom för att uppnå resultat. Han kommer definitivt att uppskatta det.

2. ”Du är sexig”

Att komplimangera en man för hans utseende är en sak, men dina sensuella bekännelser kommer att väcka honom på ett helt annat sätt. Om du säger till din utvalda att han är väldigt sexig och att du inte kan motstå hans charm, kanske han öppnar sig framför dig från en ny sida..

3. ”Igår kväll var fantastisk.”

Känn dig fri att uttrycka dina känslor. Berätta för mannen att natten med honom verkligen var minnesvärd. Detta kommer bara smickra honom och uppmuntra honom till en romantisk fortsättning..

4. ”Jag älskar dig”

Inte bara kvinnor drömmer om att höra tre omhuldade ord så ofta som möjligt. En uppriktig kärleksförklaring kommer att smälta alla människors hjärta. En sådan manifestation av känslor kan föra dig och din utvalda närmare varandra och ge kommunikation intimitet..

5. ”Jag gillar verkligen …”

Den vanliga komplimangen kommer definitivt att behaga din partner, men om du lägger accenten korrekt, kommer ditt beröm att göra ett stänk. Du kan fira en ny frisyr eller frånvaron av en ölmage. Faktum är att män är blyga för vissa delar av kroppen, och därför kan en sådan komplimang förbättra ditt förhållande. Men om du säger något som kan få dig att rodna och fnissa, kommer du att uppnå den helt motsatta effekten..

6. ”Jag gillar det när du …”

En man är inte skyldig att läsa tankar och gissa alla dina önskningar. Därför, om du vill gå på teater på helgen och inte stanna hemma, fråga bara honom om det. Men inte direkt i pannan utan med kvinnlig list. Till exempel, säg till honom: Jag gillar det så mycket när du bjuder in mig till teatern. Således låter du mannen veta exakt vad du gillar och han har möjlighet att behaga dig. I ett hälsosamt förhållande försöker partner uppfylla varandras önskemål..

7. ”Du är så bra på …”

Varje person är nöjd när hans färdigheter och förmågor hyllas. Till exempel, om din man spelar en fantastisk gitarr, gör den läckra omeletten i världen, vet hur man håller barnen sysselsatta eller vet hur man gör stora fester, beröm honom för det. Varje manifestation av din uppmärksamhet och glädje kommer att göra honom stolt över sina personliga prestationer. Uppskatta vad din utvalda gör, för han försöker för dig.

8. ”Den kvinnan tittade bara på dig.”

Det motsatta köns uppmärksamhet tilltalar inte bara kvinnor utan också män. Personen börjar känna sig attraktiv och tryggare. Så så konstigt som det låter kan andra kvinnors åsikter vara till nytta för ditt förhållande. Naturligtvis, om vi bara pratar om åsikter. Och det faktum att du märkte någon annans utseende kommer tydligt att smickra din valda, för det betyder att du är så säker på dig själv och din partner att du inte är blyg att berätta för honom om sådana saker direkt..

9. ”Du hade rätt”

I alla förhållanden uppstår bråk och tvister. Det är mycket svårt att erkänna att du har fel, men det är nödvändigt att lösa konflikter. Naturligtvis älskar alla att ha rätt, och frasen ”Jag sa till dig det” ger ett särskilt nöje för många (trots att det kan vara mycket irriterande för en partner). Så låt en man ibland glädja sig över sina små segrar.

10. ”Jag är på din sida”

Support är mycket viktigt för män. Det spelar ingen roll i vad – i en tvist med någon annan eller bara en svår period – ta sidan av din partner. Inse att bredvid honom är en älskad kvinna som alltid är redo att hjälpa och ge honom de råd som krävs, ger mannen styrka.

11. ”Berätta för mig, jag lyssnar”

Kvinnor betraktas som chatterboxar och krediteras förmågan att prata i timmar oavbrutet, men ibland behöver en man också prata. Visa förståelse och omtanke, bli en uppmärksam lyssnare och låt din partner lindra dig. Han kommer definitivt att vara tacksam mot dig för detta..

12. ”Tack”

Detta magiska ord gör underverk både i vardagen och i ditt personliga liv. Naturligtvis bör du inte sjunga en två timmars ode till en man för att tvätta sin tallrik efter sig själv, men ett enkelt ”tack” och ett leende räcker. Detta betyder inte att du ska tacka honom dygnet runt för något litet, bara ibland ska vi förstå att du uppskattar allt han gör..

13. ”Kommer du att hjälpa mig?”

Tillgivna kvinnliga förfrågningar om hjälp ser ganska söta ut. Din man kommer inte bara vara glad att hjälpa dig, utan kommer också gärna visa sin betydelse, för han gillar att känna sig nödvändig och stark. Dessutom är det osannolikt att du själv kommer att kunna montera en garderob eller flytta en soffa. Även om du gör sådana saker ensam är det bättre att bli av med denna vana, eftersom detta inte påverkar förhållandet på bästa sätt. Naturligtvis behöver du inte bry en man på grund av varje bagatell som du förmodligen inte kan göra, men ibland bör du ”slå på svagheten” och be om råd eller fixa något.