14 saker som kommer att svalna honom, även om du är väldigt vacker

Svaret på frågan varför inte alla attraktiva kvinnor är lyckliga i sina personliga liv.

Sexöverklagande beror naturligtvis på externa uppgifter. Det vore absurt att förneka det. En man älskar med sina ögon. Naturligtvis har alla olika smaker: någon älskar passande sportflickor, någon – ömtåliga och milda prinsessor, någon – glada, puffiga damer. Men det finns saker som ingen gillar. Även om du ser ut precis som han föreställde sig i sina drömmar, kan de här 20 små sakerna svalna hans iver.

1. Vulgärt beteende

Vulgära kvinnor kan ses långt ifrån, ibland till och med hörda. De talar högt, skrattar högt och är inte blyga i uttryck. Ljus smink, stämningsfulla kläder och direkt flirta riktade till alla män samtidigt. Allt detta kan kallas med ett ord – ”för mycket”. Sådana kvinnor väcker verkligen uppmärksamhet, men mer som en pratande kakadua än en attraktiv kvinna..

2. Oärlighet

Insamvärdighet känns alltid av samtalspartnern. Även om en man inte är säker på att han blir mobbad, känner han sig omedvetet falsk. Försök att imponera på en man när de träffas, flickor går ibland för långt. Så, ett fan av Olga Buzovas kreativitet blir en finsmakare av rockmusiken på 80-talet, och en hemkropp till benet berättar fabler om bergsvandringar och otroliga äventyr.

3. Överdriven uppriktighet

Att vara öppen och uppriktig är jättebra, men åtminstone ett mysterium är värt att lämna. Det finns saker som en man, särskilt en främling, helt enkelt inte behöver veta. Listan över stoppämnen innehåller för- och nackdelar med ex-män, kvinnliga sjukdomar, skvaller och rykten, familjehemligheter. En uppriktig berättelse i detalj om att gå till en gynekolog ser löjligt och motbjudande ut på ett datum med en man.

4. Andlig tomhet

Du kan skylla på misstag i skiljetecken på brist på utbildning, du kan förlåta okunnighet om Ohms lag, men du kan inte ignorera den andliga tomheten. En kvinna utan egna intressen och fritidsintressen, som inte läser böcker och inte anser det nödvändigt att på något sätt utbilda sig själv och utveckla sig själv, kommer att svalna varje värdig man.

5. Handelsanda

Pengar är viktiga. Det finns en materiell komponent i alla, även högsta förhållanden. Men att döma och ännu mer fördöma en person för hans dyra utseende räcker inte för dig, skrattar åt hans otillräckligt prestigefyllda arbete och öppet utpressa gåvor – det här handlar definitivt inte om kvinnlig attraktivitet. Män, även de rika och generösa, är avskräckta av denna uppförande..

6. Kall

Otillgänglighet är av intresse, men inom rimliga gränser. Män behöver åtminstone små tecken på att du är intresserad av deras företag. Varför bryta sig i en tårta för den kalla och oåtkomliga rocken? Vi letar alla efter kärlek, värme, tillgivenhet, så ingen behöver en vansinnigt vacker men känslelös ”snödrottning”.

7. Tillgänglighet

En kvinna som går med på allt, är redo för allt, förlåter allt och aldrig vägrar är ett mycket bekvämt och enkelt alternativ som stör män väldigt snabbt. En man kommer inte att kunna uppskatta en kvinna om han inte har lagt ner några ansträngningar för att erövra henne. I en kvinna som är hans kära, lägger han sin själ, tid, fantasi, pengar, känslor. Endast på detta sätt blir en kvinna speciell, viktig, älskad för honom..

8. Det finns ingen stolthet

Om en man vägrar, tvivlar eller inte visar aktivitet i förhållande till dig, blir det värsta beslutet att försöka övertyga honom och bevisa hur underbar du är. I sådana fall måste du anropa all din kvinnliga stolthet för hjälp och vackert gå in i solnedgången. Om en man till och med är lite intresserad av dig, kommer ditt försvinnande att röra vid honom och han kommer att aktiveras. Om inte, så är det inte din man. Var uppmärksam på din värdighet i alla situationer och låt ingen förringa dig..

9. Överdriven känslomässighet

Det är okej att vara ärlig om dina känslor. Män älskar uppriktigt skratt, äkta överraskning och till och med uppskattar det när kvinnor direkt pratar om att vara upprörda eller missnöjda med något. Men återigen, en känsla av proportioner är mycket viktig, för det är mycket svårt att älska skandalösa damer, hysterier och gråta.

10. Dåliga sätt

Det finns olika situationer i livet, men självkontroll, artighet och respekt bör alltid vara med dig. Låt en obehaglig man uppmärksamma dig, låt servitören bli otäck mot dig, låt din arbetskollega skjuta upp allt smutsigt arbete på dig – det spelar ingen roll, håll dig själv i kontroll. För att sätta en person på sin plats är det inte nödvändigt att böja sig för respektlöst ton eller oförskämdhet..

11. Tacksamhet

En man är redo att flytta berg för någon som kan uppskatta det. Kvinnors tacksamhet är den största drivkraften för det starkare könet. Dina brinnande ögon, uppriktiga ”tack” och strålande leende – det är det som får honom att känna sig som en hjälte. Din kyla, krävande och otacksamhet kommer att förstöra hans intresse för dig, oavsett hur vacker du är.

12. Dåliga vanor

De flesta män har verkligen en negativ inställning till flickors dåliga vanor. Men låt oss vara realistiska: några av skönhetens vanor är män redo att förlåta med lätt hjärta. Monica Bellucci har till exempel inte tappat en enda fläkt på grund av att hon äter mycket pasta och har råd med ett glas vin. Naturligtvis om de inte överskrider förnuftets gränser. Det är osannolikt att någon gillar en kvinna med alkoholproblem eller en storrökare..

13. ohälsosam feminism

Feminism är jättebra. Det är en rörelse som förespråkar kvinnors rättigheter. Att kämpa för rätten till arbete och lika lön, rätten till egendom, utbildning och lika rättigheter i äktenskapet är en bra sak. Men ibland får feminismen ett ohälsosamt utseende. Kvinnor har verkligen rätt att inte raka armhålorna eller försöka gå ner i vikt. Förutom att ha rätt att hålla kroppen perfekt smidig och pumpad upp. Men av någon anledning anstränger felaktiga feminister en välvårdad kropp som ett förräderi mot sin ideologi. Sådana brinnande och felaktiga män gillar inte.

14. Komplex

Komplexen beror inte på externa data. Även en mycket attraktiv kvinna kanske inte är säker på sig själv. Men utan inre harmoni och respekt för dig själv är det omöjligt att bygga en lycklig relation. Män känner sig alltid osäkra och tar på sådana undermedvetna nivåer inte sådana kvinnor på allvar..