Om sex har blivit tråkigt – hur man får tillbaka passionen mellan partners

Inte ett enda par, efter flera års sambo, har lyckats undvika monotonin i deras sexliv. Anledningarna till sexuell tristess är olika, vi berättar hur du ska återvända passionen och överraska din partner i sängen eller ute.

Om en man inte vill ha sex betyder det inte att han har någon annan. Kanske är ditt par bara erotisk tristess. Sexproblem kan förekomma i varje par, så skynda dig inte till förtvivlan när din partner älskar dig, men inte vill. Psykolog-sexolog Tatiana Kan hjälper dig att hitta svar på frågor som ”vad ska jag göra om du inte vill ha en fru” eller ”varför min man inte vill ha mig” i vår nya video på YouTube-kanalen. potensmedel på nätet.

Tatiana Kan

Sex är pricken över i-en. Känslomässig närhet och kommunikation är viktigt i ett par..

Som du kan se är sexuell kylning inte slutet på ett förhållande. Det är viktigt att arbeta med detta problem. För tips om hur du får tillbaka intimitet med en partner från en författare som möter ett liknande problem, se nedan.

1. Tråkig sex med min man började stör mig, så jag bestämde mig för några knep. När min make återvänder från jobbet träffar jag honom i en förförisk ny outfit: en korsett, ett strumpeband, en sjuksköterskadräkt eller helt naken. Varje kväll försöker jag på nytt utseende, och detta har en extremt positiv effekt på vårt kön.!

2. Jag är naturligtvis väldigt blyg. Kanske är det därför som vårt sexliv har gått i förfall. När jag blev uttråkad i sängen bestämde jag mig äntligen för att ta allt i mina egna händer: Jag bytte ut mina bomullsbyxor för utsökta underkläder och började göra smink varje dag (även på helgerna!). Och ett mirakel hände – min man verkade ha uppfunnit mig på nytt och vårt sexliv förbättrades.

3. Vi insåg att vi inte kunde lösa våra problem på egen hand och gick till en specialist. Råd från en sexolog och en förklaring till varför du inte vill ha sex i par blev en uppenbarelse för oss! Genom samtal och blygsam övning kom passion och tillgivenhet tillbaka. Lusten var så stark att vi gav efter för den direkt på trappan, först efter att ha lämnat läkaren.

4. Jag satte på extra pund. Kanske var detta en av anledningarna till vår sexuella tristess. Sedan gick hon på en diet och förlorade mycket vikt. Tack vare den här segern började jag relatera till min kropp annorlunda, jag kände mig mer sexuell. Nu kan jag ha sex i de mest exotiska positionerna, vilket jag inte ens kunde tänka på tidigare!

fem. Nära vår årsdag gick jag till stripteasekurser. Sedan dess har vårt kön blivit helt otroligt, och allt för att jag plötsligt insåg att jag kan vara väldigt sexig. Ibland utför jag erotiska danser mot min man, och vi båda är väldigt påslagen.

6. Jag började sova utan kläder. Det finns inga hinder kvar mellan mig och min man, och nu vaknar jag mer och mer ofta inte från väckarklockan utan från hans smekningar. Tydligen lämnar synen på en naken kropp honom inte likgiltig. Så om det inte finns någon intimitet med din man, försök att sätta på honom så diskret..

7. Jag läste att fullständig hårborttagning av bikini ger otroliga känslor under sex. Jag försökte det – sedan dess har vår passion inte minskat.

8. För att uppdatera vårt förhållande tar jag då och då en dusch med min älskade..

nio. Det exciterar mig fruktansvärt när min man viskar olika vulgariteter i mitt öra. Speciellt när det händer offentligt.

tio. Ibland i början av förspel ber jag min älskade att binda ögonen på mig. Detta gör att jag kan uppleva hans kropp på ett nytt sätt, hans doft … Mina läppar och hud blir känsligare och vanlig beröring uppfattas på ett helt annat sätt.

elva. Vi tar barnen till sin mormor och vi hyr själva ett romantiskt hotellrum. Vi har ett erotiskt scenario för kvällen förberett i förväg, kostymer och nödvändiga tillbehör. Observera om du ännu inte har kommit på hur man gör en man galen.

12. När tanken på att ha sex med min man upphör att upphetsa mig, går jag till en vuxenbutik och letar efter något som hjälper mig att överraska min partner i sängen..

tretton. När sex blev tråkigt, på råd från en vän köpte jag en parfym med afrodisiakum, vilket lovade jordligt nöje. Allt detta förvirrade mig lite – det verkade som om jag gjorde någon form av vulgaritet. Men de fungerar verkligen! Denna dryck skickade mig direkt till den sjunde himlen. Och kanske högre.

fjorton. När vi insåg att vårt kön inte var detsamma krävde jag att min man förför mig igen. Vi fejkade vårt första möte, jag gjorde exakt samma frisyr och tog på mig samma klänning. Vi älskade med samma passion som vi gjorde för 14 år sedan.

femton. Det verkar för mig att om sex har blivit en rutin när människor bor tillsammans, är det värt att ta en paus. Därför bor min make och jag ibland separat..

sexton. Vi hittade en lösning på sexuell tristess och samtidigt nyckeln till ett harmoniskt intimt liv när vi började prata om det. Jag berättar för min man vilken position jag skulle vilja pröva, och han berättar om sina fantasier.

17. När vårt förhållande svalnade hade jag en affär. Sedan började min man slå mig och bevisa att han är bäst. Främst i sex.

arton. När sex blir ointressant följer vi regeln: älska inte på samma ställe och i samma position två gånger i rad..

19. Jag kastade TV: n ur sovrummet och kön var otroligt!